Home   >   Behandeling   >   Vraag & antwoord

Vraag en antwoord

Hoe verloopt een behandeling?

Voordat u daadwerkelijk behandeld wordt, dient uw arts met u precies te hebben besproken wat uw wensen zijn en waar de TEOSYAL zal worden geïnjecteerd. Als u eenmaal ontspannen op de behandelstoel ligt, zal uw arts met een dun naadje de TEOSYAL in de huid injecteren. In de meeste gevallen zijn er diverse injecties nodig voor het gewenste resultaat. De behandeling is vrijwel pijnloos, dankzij de verdovingsvloeistof die in TEOSYAL is verwerkt.

Zodra TEOSYAL zich in de huid bevindt, zet het uit. Dit uitzetten zorgt ervoor dat de rimpels naar buiten worden geduwd en er dus een gladdere huid ontstaat. Zo kan het ook volume genereren in andere delen van het gezicht zoals lippen, jukbeenderen, kin, wangen, neuslippenplooi, traangootjes, enzovoort. 

Hoelang duurt het voordat ik me weer ‘normaal’ voel?

TEOSYAL is om diverse redenen een zeer populaire behandeling, onder andere dankzij de korte hersteltijd. Behoudens enige roodheid, zwelling en ongemak op de injectieplaats, kunt u vrijwel direct uw dagelijkse bezigheden hervatten. 

Wat zijn de risico’s?

TEOSYAL is veilig. Aan elke medische behandeling zijn echter risico’s verbonden. De betreffende risico’s zijn zeer mild en altijd tijdelijk zoals pijn, jeuk, zwelling of roodheid rond het behandelde gebied. In zeer zeldzame gevallen hebben patiënten reacties vertoond die zwelling gaven tot buiten het behandelde gebied, maar ook deze reacties verdwenen binnen twee weken.

Wanneer TEOSYAL in de lippen wordt geïnjecteerd, kunnen de lippen opzwellen. De zwelling is meestal mild en verdwijnt weer binnen enkele dagen.

Zal ik tevreden zijn met de resultaten?

Mensen die met TEOSYAL zijn behandeld, zijn zeer tevreden over de behaalde resultaten. U zult direct na de behandeling al verbetering zien en wanneer de aanvankelijke zwelling en roodheid zijn verdwenen zal het resultaat nog mooier worden.

Terug naar boven